Szülői elvonulás

spacer-1

Szülőnek nem születünk, azzá válunk…
De hogyan lehet jól csinálni?

LÉGY CSALÁDOD GYÓGYÍTÓJA
elvonulás
Szülőknek, Nagyszülőknek, Leendő szülőknek

Drága Édesanya! Drága Édesapa! Drága Nagyszülők!

A család összetartása, megerősödése, mindenki számára elfogadottá tétele A civilizáció, valamint napjaink egyik legnagyobb és egyben a legégetőbb kihívása. Abban a családban ahol tudatosság, az elfogadás, az együttérzés, az együttműködés, a szeretet az alap működési forma, könnyedén, örömmel oldódnak meg az egészség-, tanulás-, kapcsolati kihívások, és minden családtag abban van támogatva, hogy a saját életét, a saját fejlődési tempójában élhesse meg.

Hol tartasz ebben a folyamatban?

Gyere, és nézzünk erre rá együtt, egy csodás, elfogadó környezetben.

2022. április 21-25 között negyedik alkalommal rendezek szülők, nagyszülők részére elvonulást, amely „Légy családod GYÓGYÍTÓJA” címet kapta. A téma feldolgozásán keresztül arra invitállak, hogy ismerd meg a benned lévő erőt, állj abba bele és nagyon hamar megtapasztalod, hogy mi – mindenre vagy képes, amiről eddig nem is tudtál.

Visszajelzés a tavalyi elvonulásról az egyik résztvevő tapasztalatai alapján

Mi az, amire számíthatsz a három nap alatt?

És, ha már egy szigeten vagyunk, akkor…
Mit ér el az az Édesanya, Édesapa, Nagyi, Leendő szülő aki részt vesz a programon?

A szervező - Katica - visszatekintése az elvonulás napjaira

Érkezés: 2022. április 21- én a délutáni órákban. Szállás elfoglalása után egy közös vacsorát költünk el együtt Zadar városban, a kikötő melletti HARBOR étteremben.

Távozás: 2022. április 25. 11.00 órától reggeli után közös meditáció, beszélgető kör, búcsú a tengertől, zárás.

A szervezőről

spacer-1

Dobó Katalin vagyok, Jászberényben élek.

Óvodapedagógusként kezdtem szakmai pályámat, mely később ELTE pedagógiai szakos bölcsész, tanári diplomával gazdagodott, majd tréneri végzettséggel. Éveken át tanítottam óvodapedagógus, tanítóképzésben, számtalan felnőtt oktatásban, de a gyerekintézmények vezetése a fő iránya, és legnagyobb alkotása eddigi szakmai életemnek.

Több évtizede (1993.) alapítottam, azóta vezetem a Maci Alapítványi Óvodát. Mellette Családi Bölcsőde, és a Dobó Katalin Tanulóközösség alapítója is vagyok.

A családokkal, a gyerekekkel való munkám, valamit a több évtizedes szakmai tapasztalat, a bennem zajló változások, a 21. századi életkörülmények továbblépésre, újabb cselekvésre hívnak.

Családok mentoraként a figyelmem fókuszába a családokat, a szülőket helyezem, hiszen ők azok, akik a legnagyobb mértékben befolyásolják gyermekeik életét, személyiségük alakulását.

Személyes küldetésemnek tekintem, hogy felismertessem a régi szülői minták elavultak, olyan újszerű szülői attitűdre, tudatosságra, családmodellre van szükség, amely biztosítja minden gyermek és szülő autonómiáját, egészségét, együttműködését és a saját útján való felnövekedés, kibontakozás lehetőségét, valamint a családok megerősödését.

Ebben a tevékenységemben összekapcsolom a legújabb kori kutatásokat az érzelmi,- intellektuális,- és spirituális intelligenciát.

Elvonulás helyszíne:

Horvátország, VIR szigete, 4 fős, örök panorámás apartmanokban, a parttól 50 méterre.

A szakmai program minden nap 10.00 és 18.00 között tart.

  1. április 21-25 között Légy családod GYÓGYÍTÓJAelvonulás a horvátországi VIR szigeten.

AZ ELVONULÁS DÍJA

A program ára 299.000 Ft/fő, amely magába foglalja az alábbiakat:

  • 3 napos elvonulás szakmai programja
  • napi kétszeri bekészítés a szünetekben
  • 2 ebéd

KEDVEZMÉNYES ÁR április 6-ig!

Nap
Óra
Perc
Másodperc
  1. Extra korán kelő ár extra felajánlással 2022. március 11-23. éjfélig jelentkezők és a díjat átutalók részére. 200.000 Ft 2 fő részére!  (Tehát a részvételi díj csupán: 100.000 Ft/fő!)
  2. Korán kelő ár: 149.000 Ft/fő március 24-27. között jelentkezők részére
  3. Kedvezményes ár: 199.000 Ft/fő március 28-április 6. között jelentkezők részére
  4. Az elvonulás teljes díja: 299.000 Ft/fő április 7. után

SZÁLLÁS DÍJA 2-4 fős apartmanokban 80EU/apartman.

Egyéb költségek: hajózás az Adrián, szabadon választható program, a díj a részvevők számától függ.

Étkezés (reggeli, vacsora) egyénileg hozható, rendelhető

Jelentkezés

spacer-1

Az utaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett: CSER-TAN Bt
Bank: Kereskedelmi és Hitel Bank
Számlaszám: 10400566-50526855-84821003
IBAN: HU48 1040 0566 5052 6855 8482 1003
SWIFT kód: OKHBHUHB

Balogh Mónika
Read More
„Nehéz szavakba önteni, hogy mit is adott ez a három nap elvonulás Fenyőharaszton. Számomra nagyon komfortzónán kívüli volt itthon hagyni a három gyermekemet az apukájukkal a sulis hétköznapokon. Viszont nagyon kellett mindannyiunknak. Nekem nagy elcsendesedést, sok befelé figyelést hozott, a családnak nagy összetartást, önállóságot, értékrend megfigyelést. Az elvonuláson a legeslegnagyobb dolog számomra az volt, hogy Kata megmutatta, hogyan csíphetem el az egómat, ami - számomra meglepő módon - nagyon uralta korábban a hétköznapi cselekedeteimet, megnyilvánulásaimat. Ennek a felismerése katartikus volt számomra. Rájöttem mennyire fontos megismerni önmagunkat és őszintén szembenézni a bensőnkkel. Sokszor nagyon fáj és megdöbbentő felismeréseket ad, viszont éppen ezért óriási oldó hatása van, ami megkönnyebbülést és nagyobb tudatosságot eredményez. Megtalálni a szeretet forrását bennünk, éltetni és ezzel megtámogatni minden cselekedetünket, óriási ajándék saját magunk és a környezetünk számára is."
Balogh Zsolt
Read More
"Felismerés, hogy a gyermekeim boldogságához vezető út csak akkor válik valóra, ha én boldog vagyok."
Zsarnócky Zsanett
Read More
"Megadni magamnak a teret és időt, hogy naponta kapcsolódjak az önvalómhoz, megbeszéljem magammal döntéseimet. (elvonulok magamba)."
Previous
Next