Intenzív mentorprogram

spacer-1

Kétnapos, személyes (Te és én), intenzív mentorprogram

Mindenki életében eljön a pillanat, hogy belenézzen élete tükrébe, és szembenézzen önmagával. Ez megtörténhet egy párkapcsolatban, a családba érkező gyermek születését követően, vagy bármikor. Azonban te is dönthetsz arról, hogy nem vársz semmire, hanem „kezedbe veszed” sorsod kormányzását.

Mindannyiunk előtt ismeretes az az állapot, amikor a lelki, mentális és fizikai tünetek egymással karöltve húznak le bennünket az utunkról. Ez a helyzet tud rémisztő, pánikot keltő, vagy nagyon elgondolkodtató, inspiráló lenni számunkra. Bármelyiket is választjuk, mindegyik esetben jó, ha van segítőnk, támogatónk, aki ebben a szituációban terel, vezet bennünket.

Természetesen nem kell ahhoz veszteségeket megélnünk, hogy legyen egy választott segítőnk életünk bizonyos szakaszán. Végül is nagy igazság van abban, hogy annyi iskolába, tanfolyamra járunk életünk folyamán, de alig van arra lehetőség, hogy önmagunkat, gyermekünket, a természeti törvényeket megismerjük, és emberi kapcsolatainkban a körülöttünk lévő világgal koherenciában működjünk.

Amennyiben a bevezető gondolatokban önmagadra ismersz, akkor erre a nagyon intenzív programra hívlak. Előnyök, amikor kétszemélyes helyzetben vagy:
 • teljes biztonság számodra,
 • 100 %-os figyelem,
 • személyre szabott mentorálás,
 • szükség esetén azonnali visszajelzés,
 • Te diktálod a fejlődési ütemet,
 • nem kell senkihez alkalmazkodnod.
Keretek:
 • interaktív beszélgetés,
 • új információk átadása (előadás…),
 • meditálás,
 • jelenben levés,
 • szív koherencia mérés.
Lehetséges témák, amiket én adok, de ezek a változhatnak a Te egyéni szükségleteid szerint:
 1. Létezik gyermeknevelés?
 2. Mit jelent a tudatosság?
 3. Hogyan tudok tudatos lenni a mindennapokban?
 4. Mit jelent az anyaság, a szülőség?
 5. Mit jelent az ember életében gyerekkor?
 6. Hogyan zajlik a gyermekkori programozás?
 7. Kinek az életét élem?
 8. Mit üzennek a testi tünetek?
Nem előre eltervezett protokoll szerint dolgozunk majd együtt ezekben a napokban. Én teljesen Rád hangolódva, az elmondásaidra figyelve, ott és akkor döntöm el, hogy mire lesz a legnagyobb szükséged, és mivel tudlak legjobban szolgálni Téged, a harmóniádhoz való visszatalálás, a mélyben (tudatalatti, 95%-ban irányítja az ember életét) lévő hitrendszerek megismerése, azonosítása, elengedése érdekében. Ami biztos, hogy ránézünk a gyerekkorodra, a szüleid kapcsolódására, a szülői mintákra, betegségeidre, testi tünetekre. Gyakoroljuk a jelenlétet egy több órás csendsétán keresztűl (nem beszélünk egy szót sem), ahol a természettel is kapcsolódunk. Ebben a folyamatban önmagad belső forrásával kapcsolódsz, figyelsz a belső vezetésre és a megérkező felismerésekre. Mintegy külső szemlélőjévé válhatsz önmagad működésének. Ez egy kiváló gyakorlat és tapasztalás arra, hogy megérezd, ki is vagy valójában. Összegzés a program végén:
 • visszacsatolás, felismerések, reflexiók,
 • ha még szükség van valamire, akkor azt is adom (témák még),
 • otthoni gyakorlatok, változtatások összeállítása,
 • jegyzetkészítés.
Nyomonkövetés: A következő 15 napban 60 perces videóbeszélgetés keretében átbeszéljük a mentorálás óta eltelt időszak történéseit, változásait. Szükség esetén újabb feladatok, célok megjelölése. Díjak:
 1. Napi díj étkezéssel, szállással együtt (reggeli, ebéd, vacsora): 260.000 Ft.
 2. Egész nap: tea, kávé, gyümölcs.
 3. Opcionális és ingyenes: szaunázás, hangtál terápia.
Megjegyzés: Az étkezési szokásaidról egyeztetünk mielőtt érkezel. A mentorálás időpontját a jelentkezést követően közösen egyeztetjük.

Jelentkezés

spacer-1

Az utaláshoz szükséges adatok:  

Kedvezményezett: CSER-TAN Bt
Bank: Kereskedelmi és Hitel Bank
Számlaszám: 10400566-50526855-84821003
IBAN: HU48 1040 0566 5052 6855 8482 1003
SWIFT kód: OKHBHUHB