A tudatos gyereknevelés 6 lépése

spacer-1

A gyermeknevelés kihívás,
légy ebben is tudatos – és sikeres!

Ha tisztában vagy a miértekkel,
a megoldást is könnyebben megtalálod!

A gyereknevelés nem egyszerű feladat. Egyszerre kell következetesnek lenni, szeretni, védelmezni, tanítani, példát mutatni. Nem csoda, ha időnként kétségbeesel, és elbizonytalanodsz, hogy mégis hogyan lehet mindezt okosan menedzselni?

Ha nem vagy tudatos, akkor összecsaphatnak a fejed felett a hullámok: egyszer csak azt veszed észre, hogy kicsúszott a gyeplő a kezedből, és nincs meg az összhang a gyermeked és közted, amitől aztán az egész család dinamikája is felborulhat.

Tudatos gyermeknevelés 6 lépése – tanfolyam szülőknek

Természetes, hogy minden, számodra ismeretlen helyzetben edukálod magad: egy új munkahelyi pozíció betöltése előtt, vagy amikor egy új hobbiba fogsz, utána nézel a témának és igyekszel minél több ismeretre szert tenni, hogy a lehető legjobban tudj helyt állni az új kihívásokkal szemben.

Miért lenne ez másképp a gyerekneveléssel? Ezen a területen is van olyan tudásanyag, amelyet elsajátíthatsz, ezzel megadva az esélyét annak, hogy tudatosabb és sikeresebb szülő lehess.

A tudatos gyermeknevelés 6 lépése tanfolyam nem varázslat

Nem egy közhelyekkel telitűzdelt, pár mondatos PDF anyag, amit 5 perc alatt elolvasol, és holnapra megoldódik tőle az összes családi konfliktus. Nem ígérek olyasmit, amiben magam sem hiszek.

Viszont neked szól ez a tanfolyam:

  • ha meg szeretnéd érteni, hogy a gyermeked mit, miért csinál
  • ha szeretnél egy jól működő családot, ahol gördülékeny a kommunikáció
  • ha vágysz a mélyebb önismeretre, ami a kapcsolataidban is egy fontos alap

Ajánlom minden olyan édesanyának, édesapának, aki keresi az utat önmagához, gyermekéhez, szüleihez és legközelebbi családtagjaihoz, valamint tanulni, fejlődni szeretne a könnyedebb gyermeknevelésért, családja működéséért.

A tudatos gyermeknevelés tanfolyam 6 lépésben egy 2,5 napos kurzus, mely során

ü  Előadások, interaktív foglalkozások, egyéni helyzetek megoldása, meditációk és egyéni feladatmegoldások zajlanak.

ü  Egy olyan folyamaton vezetlek végig, amely fizikai, lelki és spirituális úton mutatja meg neked a gyermeknevelés 6 lépését.

ü  Kilépsz az örökölt szülői mintáidból, a különböző pedagógiai és pszichológiai protokollból és belépsz saját tudatosságodba.

Dobó Katalin, a családod mentora

Ezen az izgalmakkal teli úton én, Dobó Katalin kísérlek, a családok mentora.

Eredetileg óvodapedagógusi diplomám van, óvodapedagógusként kezdtem szakmai pályámat, mely később ELTE pedagógiai szakos bölcsész, tanári diplomával gazdagodott, majd tréneri végzettséggel. Éveken át tanítottam óvodapedagógus, tanítóképzésben, számtalan felnőttoktatásban, de a gyerekintézmények vezetése a fő iránya, és legnagyobb alkotása eddigi szakmai életemnek. Számtalan tanfolyam színesíti a mentori munkámat, ilyen a Mindfulness, Theta healing, Access Bars, Access Alapozó tanfolyam.

Több évtizede (1993.) alapítottam, azóta vezetem a Maci Alapítványi Óvodát. Mellette Családi Bölcsőde, és a Dobó Katalin Tanulóközösség alapítója is vagyok.

A családokkal, a gyerekekkel való munkám, valamint a több évtizedes szakmai tapasztalat okán tudom, hogy mennyire nehéz „jól csinálni” a gyermeknevelést, és átérzem, hogy mennyire nem könnyű a helyzeted. De itt vagyok, és segítő kezet nyújtok, hogy együtt megtalálhassuk a tudatos szülővé válásod felé vezető utat!

A tudatos gyereknevelés 6 lépése tanfolyam 2,5 napja életre szóló tudást ad, és biztos alapokat, hogy ne fogjanak ki rajtad a gyermeknevelésben nap, mint nap felmerülő kihívások!

Íme, a részletek:

A tanfolyam időpontja: 2022. július 14-16.
Időtartama: 2,5 nap

A tanfolyam időbeosztása:

Csütörtök: 15.00-18.00
Péntek: 10.00-18.00
Szombat: 10.00-17.00

A tanfolyam helyszíne: Budapest, XIV. kerület, Hungária Krt 37. fsz. 2. 

A tanfolyam ára: 149.990 Ft/2,5 nap/fő
Résztvevők: maximum 10 fő

A tanfolyam tartalmazza:

  • az előadásokat
  • munkafüzetet
  • víz, kávé, tea, gyümölcs egész nap elérhető

Vedd meg most és spórolj!

Tartozz TE is a tudatos szülők táborába,

akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy harmonikus családi környezetet tudjanak biztosítani gyermekeik számára, akiknek így minden esélyük meglesz a boldog és kiegyensúlyozott életre!

Mások ezt mondták

spacer-1

Jelentkezés

spacer-1

Az utaláshoz szükséges adatok:  

Kedvezményezett: CSER-TAN Bt
Bank: Kereskedelmi és Hitel Bank
Számlaszám: 10400566-50526855-84821003
IBAN: HU48 1040 0566 5052 6855 8482 1003
SWIFT kód: OKHBHUHB