Szülői elvonulás

spacer-1

Szülő, aki TELJESSÉGBEN él.
„Szülői lét a test,-lélek,-szellem harmóniájában”

SZÜLŐI ELVONULÁS

2021. október 04-06.

Őrség, Apát Panzió és Étterem
9982 Apátistvánfalva, Fő út 51.

Mottó: Gyermekeink egészsége jövőnk záloga
„Szülői lét a test,-lélek,-szellem harmóniájában”

címmel,
szülői elvonulásra
hívlak.

Családok mentoraként elköteleződtem arra, hogy minden tudásomat, tapasztalatomat megosztom azokkal az Édesanyákkal, Édesapákkal, akikben felébredt a hívó szó, hogy a szülőségről tanulni szeretnének, valamint olyan megoldásokat találni, amely mindenki számára könnyen elérhető.

Ez nem más, mint a TUDATOS, FELÉBREDT SZÜLŐI LÉT, avagy a Szülő, aki TELJESSÉGBEN él.

Az elmúlt 2 évben közel 20 egyéni mentorálást vezettem. Ezekben a programokban volt alkalmam megfigyelni a személyes fejlődési folyamatokat, ezek hatását a család más tagjaira, a közvetlen környezetre egyaránt. Az egyik megállapításom, hogy nehézséget jelent elfogadni az állandó változást és még nehezebb ebben középpontban maradni, elérni a személyiség teljességét, annak felelősségteljes vezetését. Ez irányította figyelmemet az elvonulás témájára. Az elvonulás célja, hogy a részt vevők számára tudatosítsam azt, hogy minden emberi lény olyan élő organizmus, amely folyamatosan oda-vissza hatásban áll a belső és külső, látható, és láthatatlan világával, amelyre rendkívüli nagy érzékenységgel, és azonnal reagál. Így tehát, minden, amit megtapasztalunk ahhoz közünk van. Az emberi fejlődést természetes, és rendszerint pozitív növekedés jellemzi, ha ezt nem gátolják erős, külső ellentétes hatások. Megmutatom Neked, hogy az erő minden emberi lényben jelen van, és működik, így Benned is. Megmutatom Neked továbbá azt is, hogy mi jellemzi a test,-lélek,-szellem harmóniájában működő személyt, és azt is, hogy hogyan tud ide eljutni:
 • nyitott és elfogadó saját érzéseinek megtapasztalására, bármilyenek is azok, képesek azok elfogadására,
 • bízik a belső hangban, az érzéseiben, sosem kérdőjelezi meg azokat,
 • nyitott a világ megtapasztalására és elfogadás jellemzi a fájdalmas, örömteli események megélése során egyaránt,
Jelen időkre, amelyben most a családok élnek, nem nevezhetjük támogató, könnyed, szeretetteljes közegnek. Van benne most minden, de nem megszokott, nem tervezhetőnek, és nem átlátható. Minden, amire szüksége van egy gyermeknek, vagy felnőttnek a harmóniában lévő élethez, most úgy tűnik, hogy távol van. A rohanó változás az életünk szerves, meghatározó része lett. Mind ezek mellett azért csodás, hogy van benne egy nyugodt, harmóniában lévő állapot, csak meg kell lelni, amely mindannyiunk számára elérhető. Bármennyire is ijesztő önmagunkkal szembenézni, megismerni belső működésünket, mégis ez az egyetlen járható út, ez pedig nem más, mint az

ébredés, a tudatosság!

Ezt mutatom meg most azok számára, akik velem tartanak ezen a rendezvényen.

A teljes 3 nap alatt, ami az utazás mellett rendelkezésünkre áll, körbejárjuk azokat a területeket, amik az EMBER holisztikus megközelítését jelentik. Megvizsgáljuk, hogyan tudunk mindhárom területre egyforma figyelmet fordítani, vagy olykor-olykor elcsúszunk egy-egy irányba?

EMBER valódi nagy hármasát, TEST, LÉLEK, SZELLEM harmóniáját.

Mire számíts?

Mindenek előtt a feltételnélküli szeretetre, figyelemre!

 • Hozzásegítelek ahhoz, hogy önmagaddal kapcsolatban felismer­d mindazokat a képességeket, amelyek a belső fejlődésedet szolgálják, a kibontakozásodat támogatják,
 • Kutatásokkal alátámasztott információkra,

Miről szól a rendezvény?

Az utazáson kívül az elvonulás 3 teljes napja miénk. Ez idő alatt bejárjuk azt az utat, amely az emberi lét TELJESSÉGÉT hivatott bemutatni. Mind három napnak lesz egy – egy témája, amelyek ugyan el nem válaszhatók egymástól, de a figyelem és megértés szempontjából, most mi még is ezt tesszük majd.

 • Az első napon megismerkedünk az emberi testtel, illetve a bennünket érintő feladatainkat tekintjük át.
 • A második nap az emberi léleknek adunk teret, oda kapcsolódunk, és megnézzünk, hogy hogyan is van velünk kapcsolatban.
 • A harmadik nap a szellemünkkel ismerkedünk.

Útmutatást adok ahhoz, hogy az otthoni, mindennapi életben hogyan tudsz erre a harmóniára figyelni, azt folyamatosan táplálni, erősíteni.

Arra is lesz lehetőség, hogy egyéni helyzetek megoldásait tárjuk fel.

Mindennap 10.00 órakor kezdünk és 18.00 órakor zárunk. A napi programban 30 perces szünetek, és 1,5 órás ebéd szünet lesz.

Esti alternatív lehetőségek:

 • gyógyulás hangtálakkal,
 • jacuzzizni és szauna,
 • közös éneklés sámán dobbal.

Kiknek szól?

Határtalan szeretettel várom azokat a FELNŐTTEKET, SZÜLŐKET, LEENDŐ SZÜLŐKET, akik a gyermekneveléssel együtt járó kihívásokkal szembe akarnak nézni, szeretnék gyermekük kibontakozását támogatni, akik szeretnének kilépni az eddigi – kevésbé – hatékony szülői gyakorlatukból.

Gyermeküket úgy szeretnék egykor majd útnak engedni, hogy:

 • vállaljanak felelősséget életükért,
 • annak minden pillanatáért,
 • valamint életük alakulását könnyed elfogadás, elengedés, bölcsesség jellemezze.

Köztünk a helyed, ha szülői minőségedben is szeretnél önmagaddá válni.

Lenni kell itt még valaminek, ami még felfedezésre, megértésre vár. Kezdjünk hozzá!

AZ ELVONULÁS DÍJA

A program ára 200.000 Ft/fő, amely magába foglalja az alábbiakat:

 • 3 napos elvonulás program
 • napi kétszeri bekészítés a szünetekben
 • ebéd
 • meglepetés programok.

KEDVEZMÉNYES AKCIÓS ÁR!!!

Szeptember 30-ig 149.000 Ft

SZÁLLÁS DÍJA, FÉLPANZIÓVAL:

Tartalmazza:

 • Svédasztalos reggeli,
 • Menü vacsora,
 • Idegenforgalmi adó,

Standard egy fő részére: 17,700 Ft/fő/éj
Kis Standard két fő részére: 22,350 Ft/fő/éj

UTAZÁS: egyénileg
(A mindenkori hatályos rendelkezések figyelembe vételével).

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Katica

Jelentkezés

spacer-1

Találkozunk legközelebb 🙂

Az utaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett: CSER-TAN Bt
Bank: Kereskedelmi és Hitel Bank
Számlaszám: 10400566-50526855-84821003
IBAN: HU48 1040 0566 5052 6855 8482 1003
SWIFT kód: OKHBHUHB

Balogh Mónika
Read More
„Nehéz szavakba önteni, hogy mit is adott ez a három nap elvonulás Fenyőharaszton. Számomra nagyon komfortzónán kívüli volt itthon hagyni a három gyermekemet az apukájukkal a sulis hétköznapokon. Viszont nagyon kellett mindannyiunknak. Nekem nagy elcsendesedést, sok befelé figyelést hozott, a családnak nagy összetartást, önállóságot, értékrend megfigyelést. Az elvonuláson a legeslegnagyobb dolog számomra az volt, hogy Kata megmutatta, hogyan csíphetem el az egómat, ami - számomra meglepő módon - nagyon uralta korábban a hétköznapi cselekedeteimet, megnyilvánulásaimat. Ennek a felismerése katartikus volt számomra. Rájöttem mennyire fontos megismerni önmagunkat és őszintén szembenézni a bensőnkkel. Sokszor nagyon fáj és megdöbbentő felismeréseket ad, viszont éppen ezért óriási oldó hatása van, ami megkönnyebbülést és nagyobb tudatosságot eredményez. Megtalálni a szeretet forrását bennünk, éltetni és ezzel megtámogatni minden cselekedetünket, óriási ajándék saját magunk és a környezetünk számára is."
Balogh Zsolt
Read More
"Felismerés, hogy a gyermekeim boldogságához vezető út csak akkor válik valóra, ha én boldog vagyok."
Zsarnócky Zsanett
Read More
"Megadni magamnak a teret és időt, hogy naponta kapcsolódjak az önvalómhoz, megbeszéljem magammal döntéseimet. (elvonulok magamba)."
Previous
Next

Addig is hangolódjatok ezzel a csodás verssel:

Weöres Sándor: KI VAGY TE?

Ha elvonatkoztatod magadat mindattól, amit lényednek ismersz: tulajdonképpen lényed ott kezdődik:
Testedet, értelmedet, személyedet ne cseréld össze lényeddel, önmagaddal.
Csak segédeszközöd; csak batyu, mely szükségleteid őrzője is, görnyesztő teher is.
Tested nem te vagy, hiszen csak anyag, mely folyton cserélődik: negyvenéves korodban húszéveskori testedből egyetlen parány sincsen. De érzelemvilágod és értelmed sem te vagy, hiszen még nem volt, mikor te már a bölcsőből nézegettél.
Ki vagy? a határtalan, mely fogantatásodkor a határok közt megjelent.
Ha elhatárolt személyedet tekinted önmagadnak, végezz copernicusi fordulatot: a határtalan teljességet tekintsd önmagadnak, személyedet pedig ideiglenes kötöttségnek, puszta tüneménynek, ,,nem-én”-nek.
Ahol megszűnik az érzés, érzéketlenség, gondolat, gondolattalanság, változás, változatlanság; ahol azt hinnéd, hogy semmi sincsen: tulajdonképpeni lényed ott kezdődik.