Ragyogj Nőként!

spacer-1
Önmagadért, gyermekedért, családodért, a világért! Online, ingyenes workshop 2022.03. 07-én, 17.00-18.30-ig Nőknek a Nemzetközi Nőnap alkalmából! Eljött a NŐK ideje, csak el kell hinni!

Jelentkezési határidő:

2022. március 7. 14.00

Ingyenes workshopomat azért hozom létre, mert szeretnék Neked beszélni arról, hogy a 21. század meghatározó személye a NŐ!

Az a NŐ, aki öntudatára ébredt, aki HOLD-ként ragyog a világa égboltján.

Szeretném Veled mindazt megosztani az együtt töltött 90 percünk alatt, amit én megéltem, megélek a mindennapokban:

  • kislányként,
  • nőként,
  • édesanyaként,
  • női vezetőként,
  • nagymamaként.

Szeretném megosztani, hogy hogyan lettem nő nemű lényből Nő, Ragyogó Nő, aki mindennapokban azt az energiát árasztja, amely képessé tesz az erőmben lenni, és ezáltal másokat inspirálni, motiválni, ebbe az erőtérbe terelni.

Megosztom továbbá azokat a szokásaimat, gondolataimat, érzelmi váltásaimat is, amelyek megváltoztatták az életemet, és azt a NŐISÉG irányába tolták.

Mitől Nő a NŐ?

Megsúgom Neked, hogy leginkább attól, hogy hoz erre egy döntést, és arra is, hogy kapcsolódik önmaga teljességéhez, belső lényéhez.

A női workshop során kapcsolódunk önmagunkhoz, minden résztvevőhöz, felmenőink női tagjaihoz, és ünnepelünk is! Ezért készíts majd magadnak egy pohár italt, hogy tudjunk együtt koccintani is.

Határtalan tisztelettel, szeretettel várlak!

A szervező bemutatása

Családomban Nőként, Édesanyaként, Nagymamaként gyógyítom a családi sebeket, az érzelmi traumákat azzal, hogy tudatossá tettem életemet.

Óvodapedagógusként kezdtem szakmai pályámat, mely később ELTE pedagógiai szakos bölcsész, tanári diplomával gazdagodott, majd tréneri végzettséggel. Éveken át tanítottam óvodapedagógus, tanítóképzésben, számtalan felnőtt oktatásban, de a gyerekintézmények vezetése a fő iránya, és az egyik legnagyobb alkotása szakmai életemnek.

Több évtizede (1993.) alapítottam, azóta vezetem a Maci Alapítványi Óvodát. Mellette Családi Bölcsőde, és a Dobó Katalin Tanulóközösség alapítója is vagyok.

A családokkal, a gyerekekkel való munkám, valamit a több évtizedes szakmai tapasztalat, a bennem zajló változások, a 21. századi életkörülmények továbblépésre, újabb cselekvésre hívnak.

Családok mentoraként a figyelmem fókuszába a családokat, a szülőket helyezem, hiszen ők azok, akik a legnagyobb mértékben befolyásolják gyermekeik életét, személyiségük alakulását.

Személyes küldetésemnek tekintem, hogy felismertessem a régi szülői minták elavultak, olyan újszerű szülői attitűdre, modellre van szükség, amely biztosítja minden gyermek és szülő autonómiáját, egészségét, együttműködését és a saját útján való felnövekedés, kibontakozás lehetőségét, valamint a családok megerősödését.

Jelentkezés

spacer-1